Algemeen

  • Voor 2 personen
  • Keukenblokje
  • Verwarm sanitair op terrein
  • Uniek om in te overnachten

Heb je een vraag?

Kunstkeet op de Boerhaarshoeve

KunstKeet ‘Groeten uit Grolloo’ is stijlvol, rustiek en comfortabel ingericht. Je slaapt in een bedstede. Het idee voor het kunstwerk komt van Merel Jonkheid (geboren in Drenthe) De kunstkeet is in de sfeer van blueszanger Harry Muskee. De kunstkeet is ingericht met een bedstee voor 2 personen, een knus zitje en een klein keukenblokje. 

Op het ruime terrein van de Boerhaarshoeve heeft de kunstkeet een mooi plekje gekregen. Een uniek en romantisch overnachtingsplekje!

Meer informatie

Op het terrein van de Boerhaarshoeve is een modern verwarmd toilet- en douchegebouw

De Boerhaarshoeve ligt in hartje Drenthe en is daardoor de ideale plek voor fiets en wandeltochten.
Ook is op het terrein een vuurplaats en een pluktuin aanwezig.

In de kunstkeet is een kleine 2 gaspit, borden, bestek en bekers aanwezig.

Er op uit in Drenthe

Kom je naar Drenthe dan ga je er écht even tussenuit. Geniet van de prachtige natuur, pittoreske dorpjes, hartelijke mensen en een ongedwongen sfeer. Met drie Nationale Parken en prachtige natuurgebieden waar je bos, heide, beekdallandschappen en zandvlaktes vindt, kijk je je ogen uit! Natuurlijk zijn de Hunebedden met hun verhalen en de schaapskuddes de moeite waard om te bezoeken. 

Ben je fan van C+B dan moet je natuurlijk een bezoek brengen aan het C+B museum. Een verblijf is vaak veel te kort om al het moois te zien, vraag ons gerust naar tips! 

Bekijk ook eens onze andere overnachtingsopties